Σχετικά με Εμάς

story

Η Ιστορία μας

Από το 2001 μοιραζόμαστε την αγάπη και το πάθος μας για τα προϊόντα και τις γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε. Με μοναδικό στόχο να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε, συμβάλλουμε στη διάδοση τους αλλά και στην εγγύηση της ποιότητάς τους.

Η Έμπνευση μας

Σε μία περιοχή με μεγάλη ιστορία, εμπνευστήκαμε ένα μενού βασισμένο στην τοπική ροδίτικη κουζίνα. Εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών «παντρεύονται» σε γνήσιες Ροδίτικες και Ελληνικές συνταγές με μοναδικό σκοπό να κρατήσουμε τη μνήμη της γεύσης ζωντανή, αποτυπώνοντάς την σε δημιουργικά πιάτα.

Με γνώμονα την ποιότητα, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην πρώτη ύλη εντάσσοντας στην μαγειρική μας προϊόντα από τον κήπο μας, το δικό μας ελαιόλαδο, τα δικά μας αλλαντικά και ημίπαστα, όπως και τα χειροποίητα παγωτά και γλυκά μας.

philospphy

Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας βασίζεται στην αγάπη μας για την τοπική κουζίνα, επιθυμώντας να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία πάνω στην γαστρονομία της Ρόδου, όπως εμείς την έχουμε αποδώσει χρησιμοποιώντας πάντα τα προϊόντα με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον.

Διεύθυνση
Επαρχιακή οδός Λάρδου-Λίνδου, Πεύκοι Τ.Κ 85107
(Δωρεάν πάρκινγκ απέναντι από το κτίριο μας)

 

Καλέστε μας για Κράτηση
+30 22440 48316