Η Έμπνευση μας

Σε μία περιοχή με μεγάλη ιστορία, εμπνευστήκαμε ένα μενού βασισμένο στην τοπική ροδίτικη κουζίνα. Εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών «παντρεύονται» σε γνήσιες Ροδίτικες και Ελληνικές συνταγές.

Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας βασίζεται στην αγάπη μας για την τοπική κουζίνα, επιθυμώντας να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία πάνω στην γαστρονομία της Ρόδου.

Hellas | Your Tastynation

Μενού Γευσιγνωσίας

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το μοναδικό μενού γευσιγνωσίας στο οποίο έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο εμβληματικά πιάτα από τα 20 χρόνια λειτουργίας μας.

Hellas Private Dining

Παρέχοντάς σας πολλές επιλογές, στο Hellas μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιωτικό μενού αποκλειστικά για εσάς και να σας προτείνουμε το κατάλληλο κρασί / ποτό που θα το συνοδεύσει.

Το Μενού μας

Κάντε Κράτηση

Στο εστιατόριο Hellas, όραμά μας είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, εκπροσωπώντας την Ροδίτικη κουλτούρα και χρησιμοποιώντας πάντα τα προϊόντα με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον.

Για να κάνουμε την γευστική σας εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και άνετη, προσφέρουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο μας.

Διεύθυνση
Επαρχιακή οδός Λάρδου-Λίνδου, Πεύκοι Τ.Κ 85107
(Δωρεάν πάρκινγκ απέναντι από το κτίριο μας)

 

Καλέστε μας για Κράτηση
+30 22440 48316