Βραβεία / Αναφορές
-
Βιωματική Γαστρονομία σε Παραδοσιακό Σκηνικό
Ο σεφ-ιδιοκτήτης Κυριάκος Ιακωβίδης, μαζί με την σεφ Ειρήνη Γεωργουδιού κρατούν τα γευστικά ηνία, προτείνοντας μια μοντέρνα ιδιοσυγκρασιακή κουζίνα.
-
Βραβείο Ελληνικής κουζίνας 2024
Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024, ο σεφ Κυριάκος Ιακωβίδης, εκπροσώπησε με περηφάνια το Hellas Restaurant.
-
FNL Best Restaurant Awards 2024
Με χαρά ανακοινώνουμε τη διατήρηση του αστεριού μας στον θεσμό του FNL στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα!
-
Αθηνόραμα | Οι σεφ και τα εστιατόρια που χαράζουν τη γαστρονομική διαδρομή της Ρόδου επιμένουν τοπικά
Στο πηδάλιο του βραβευμένου με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας "Hellas" στους Πεύκους, ο σεφ-ιδιοκτήτης Κυριάκος Ιακωβίδης με τη σεφ Ειρήνη
-
Identita Golose: Τα καλύτερα εστιατόρια στη Ρόδο
Στο Hellas Restaurant του Κυριάκου Ιακωβίδη στο χωριό Πεύκους, η γαστρονομική παράδοση του νησιού μεταφράζεται σε πιάτα που φλερτάρουν
-
Αθηνόραμα | Hellas Restaurant: Κουζίνα που φτιάχνει αναμνήσεις
Ευχαριστούμε πολύ το περιοδικό @athinoramagr για την αναφορά του Hellas Restaurant !
-
Αφιέρωμα στο περιοδικό Fly Magazine της Sky Express
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το περιοδικό "Fly Magazine" και την Sky Express Airlines για την αναφορά τους στο Hellas Restaurant!
-
Αφιέρωμα στο Ιταλικό περιοδικό DOVE
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αναφορά του Hellas Restaurant στο Ιταλικό περιοδικό DOVE.
-
FNL Best Restaurant Awards 2023
Με χαρά ανακοινώνουμε τη διατήρηση του αστεριού μας στον θεσμό του @the_fnl_guide Best Restaurant Award στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική
-
Βραβείο Ελληνικής κουζίνας 2023
Το Hellas Restaurant απέσπασε το «Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας 2023» από τον θεσμό Αθηνόραμα.
-
Travel.gr:Τα κορυφαία εστιατόρια και οι καλύτερες ταβέρνες
Εντελώς απροσδόκητα, μέσα στους τουριστικούς Πεύκους ο νεαρός chef patron Κυριάκος Ιακωβίδης υπηρετεί εδώ και χρόνια μια γαστρονομία βασισμένη
-
Hellas | Πιάτα αξιώσεων σε ροδίτικο terroir
Ο σεφ Κυριάκος Ιακωβίδης, με θητεία στην κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι, παντρεύει εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών σε γνήσιες ροδίτικες
-
Λινδιακό “αλλαντικό” στο “Hellas”
Πρόκειται για ένα αραχνοΰφαντο καρπάτσιο μόσχου, συνοδεία δροσερών και ζουμερών μικροσαλατικών που, με τη φρεσκάδα και την οξύτητα που
-
Αφιέρωμα στο περιοδικό Blue της Aegean
Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Hellas Restaurant συμπεριλήφθηκε στο περιοδικό Blue της Aegean Airline στο αφιέρωμα της Λίνδου
-
Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας 2022
Το ντεμπούτο του στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας έκανε το Hellas Restaurant με τον σεφ Kiriakos Iakovidis, αποσπώντας το «Βραβείο
-
Το πρώτο μας αστέρι στον θεσμό του FNL Best Restaurant Award
Το πρώτο μας αστέρι στον θεσμό του FNL Best Restaurant Award απέσπασε το Hellas Restaurant στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική
-
Το σύγχρονο προφίλ της ροδίτικης κουζίνας
Στο εστιατόριο Hellas Restaurant του Κυριάκου Ιακωβίδη στο χωριό Πεύκοι της Ρόδου, η τοπική γαστρονομική παράδοση μεταφράζεται σε πιάτα
-
Το fine dining συναντά την παράδοση στους Πεύκους στη Ρόδο!
Το μενού γευσιγνωσίας αποτελούσε ένα “ταξίδι στη Νότια Ρόδο” το μέρος όπου μεγάλωσε και είχε τις μνήμες του ο