Γνωρίστε τον Chef
Ο σεφ μας Κυριάκος Ιακωβίδης γεννήθηκε τον Μάιο του 1986 και μεγάλωσε στους Πεύκους, χωριό στο νησί της Ρόδου. Σε ηλικία 16 ετών έφυγε από το χωριό προκειμένου να σπουδάσει τη μαγειρική τέχνη. Από τότε δε σταμάτησε να ψάχνει τρόπους να εξελίσσεται γαστρονομικά.
Γνωρίστε τους Chefs μας
Κυριάκος Ιακωβίδης
Ο σεφ μας Κυριάκος Ιακωβίδης γεννήθηκε τον Μάιο του 1986 και μεγάλωσε στους Πεύκους, χωριό στο νησί της Ρόδου. Σε ηλικία 16 ετών έφυγε από το χωριό προκειμένου να σπουδάσει τη μαγειρική τέχνη. Από τότε δε σταμάτησε να ψάχνει τρόπους να εξελίσσεται γαστρονομικά.
Συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε εστιατόριo βραβευμένo με Αστέρι Michelin ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ανά τον κόσμο πάνω στον τομέα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής από καταξιωμένους επαγγελματίες στο είδους τους.
Την «δίψα» του για γνώση συμπληρώνουν οι σπουδές του στην οινολογία, καθώς δεν σταματάει να αναζητά νέες γαστρονομικές προκλήσεις.
Η σταθερά ανοδική του πορεία ως σεφ και η συνεχής του εξέλιξη, έχει κάνει το εστιατόριο Hellas ένα από τα πιο εμβληματικά γαστρονομικά μέρη του νησιού.


Ειρήνη Γεωργουδιού
Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο, όπου και σπούδασε την μαγειρική τέχνη. Ξεκίνησε την μαγειρική πριν πάει σχολή από το ξενοδοχείο Palladium όπου και έμεινε για τα επόμενα 3 χρόνια, όπου ταυτόχρονα αποφοίτησε από την βασική σχολή μαγειρικής, έκανε μεταπτυχιακό στην gourmet μαγειρική, την ζαχαροπλαστική και αρκετά γαστρονομικά ταξίδια.
Κυνηγώντας μαγειρικές εμπειρίες σε σεμινάρια, γνωρίζοντας καταξιωμένους σεφ του χώρου και διαβάζοντας βιβλία μαγειρικής κατάφερε στα 25 να πάρει τον πρώτο τίτλο σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό (EUROPEAN YOUNG CHEF 2019), να τιμηθεί με τον τίτλο της καλύτερης Ελληνίδας νεαρής σεφ για το 2020 από τον οργανισμό 100 BEST RESTAURANTS και τον Τίτλο της Πρώτης Ελληνίδας TOP CHEF το 2021.
Με πολύ αφοσίωση στο επάγγελμα κατάφερε να μείνει το όνομα της μέσα στους κορυφαίους σεφ του νησιού και της Ελλάδας μέσα από τις βράβευσης του εστιατορίου όπου εργάζεται.
Συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε εστιατόριo βραβευμένo με Αστέρι Michelin ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ανά τον κόσμο πάνω στον τομέα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής από καταξιωμένους επαγγελματίες στο είδους τους.
Την «δίψα» του για γνώση συμπληρώνουν οι σπουδές του στην οινολογία, καθώς δεν σταματάει να αναζητά νέες γαστρονομικές προκλήσεις.
Η σταθερά ανοδική του πορεία ως σεφ και η συνεχής του εξέλιξη, έχει κάνει το εστιατόριο Hellas ένα από τα πιο εμβληματικά γαστρονομικά μέρη του νησιού.









